Fascikle za seminare

Ukoliko u vašem objektu organizujete seminare, konferencije i ostale događaje na sajtu www.kutijica.rs možete pogledati detaljniju ponudu naših promotivnih fascikli i korica sa mehanizmom.

Fascikle prenose vašu poruku korisniku i zato treba brižljivo birati model, dezen, boju, debljinu, dimenzije, materijal od koga su izrađene

U našoj ponudi može se pronaći širok izbor fascikli za seminare ili neke druge događaje tog tipa (konferencije, sastanci, treninzi). Fascikle za seminare predstavljaju mnogo više od obične futrole za papir, a izrađuju se u odnosu na vrstu događaja koji se organizuje.

Na sajtu www.kutijica.rs možete pogledati detaljniju ponudu naših promotivnih fascikli i korica sa mehanizmom.

Više od 20 godina uspešno izrađujemo jelovnike, korice za račune, karte pića, vinske karte, dnevne menije, kompendijume, korice za sobe, mape za stolove, fascikle za seminare.

Dimenzije i dizajn kada je u pitanju izrada jelovnika, karte pića, vinska karta, dnevni meni, kompendijum, korica za sobe, mapa za stolove i fascikla za seminare Vi birate.
Izrada jelovnika se radi sa nekoliko vrsta poveza koje Vi birate:
Povez gumicom, ukrasnim trakama ili kanapom;
Povez šrafovima
Povez nitnama

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge. Naše stručno i ljubazno osoblje uvek Vam stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda.

Telefoni : 063 / 867 32 68 | 064 / 222 47 33
Aleksandra Dubčeka 38, Zemun, Beograd

KONTAKT

Ukazali su nam svoje poverenje:

Najveći domaći i svetski hoteli, restorani, kafići, picerije, vinarije i ostali ugostiteljski objekti su kod nas izradili jelovnike, vinske karte, menije i karte pića.