Karte pića

Izrada korica za kartu pića podrazumeva dizajn, odabir vrste materijala, štampe i dimenzija u skladu sa jelovnikom, a sve u skladu sa enterijerom i ponudom ugostiteljskog objekta.

no images were found

Karte pića su neizbežan inventar svakog restorana, kafića, kafane ili picerije

Beograd obiluje ugostiteljskim objektima svih vrsta koji su po svemu, pa i kartama pića slični onima u drugim evropskim i svetskim metropolama.

Karte pića se neretko izrađuju i na engleskom jeziku u skladu sa ulaskom Srbije i Beograda kao njenog glavnog grada na listu neizbežnih destinacija kada je pitanju Evropa. Korice za kartu pića treba da budu usklađene sa ponudom ugostiteljskog objekta. U tom pravcu potrebno je izabrati adekvatan materijal i povez, napraviti dobar dizajn te izbor štampe za kartu pića.

Više od 20 godina uspešno izrađujemo jelovnike, korice za račune, karte pića, vinske karte, dnevne menije, kompendijume, korice za sobe, mape za stolove, fascikle za seminare.

Dimenzije i dizajn kada je u pitanju izrada jelovnika, karta pića, vinska karta, dnevni meni, kompendijum, korica za sobe, mapa za stolove i fascikla za seminare Vi birate.
Izrada jelovnika se radi sa nekoliko vrsta poveza koje Vi birate:
Povez gumicom, ukrasnim trakama ili kanapom;
Povez šrafovima
Povez nitnama

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge. Naše stručno i ljubazno osoblje uvek Vam stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda.

Telefoni : 063 / 867 32 68 | 064 / 222 47 33
Aleksandra Dubčeka 38, Zemun, Beograd

KONTAKT

Ukazali su nam svoje poverenje:

Najveći domaći i svetski hoteli, restorani, kafići, picerije, vinarije i ostali ugostiteljski objekti su kod nas izradili jelovnike, vinske karte, menije i karte pića.