Kompendijumi

Za jedan hotelski objekat izrađujemo sve vrste potrebnih korica. Za korice za kompendijume važi sve isto kao i za korice za sobe. Klijent bira materijal, dimenzije, vrstu štampe i povez.

no images were found

Beograd, odnoso Srbija odavno predstavljaju poželjnu destinaciju kako domaćim tako i stranim turistima. Iz tih razloga se sve više pažnje posvećuje svakom detalju hotelske ponude. Hotelijeri mudro i pametno investiraju u kompendijume kao verne promoter njihovih usluga.

Kompendijumi se mogu izraditi od različitih materijala

Različitog dizajna, uglavnom sa logoom hotela, sa džepovima ili bez. Opcija ima mnogo, a pravi izbor je vaš. Dimenzije su takođe predmet izbora a celokupan izgled kompendijuma bi trebalo da bude usklađen sa jelovnikom, kartama pića i drugim propratnim elementima hotela.

Više od 20 godina uspešno izrađujemo jelovnike, korice za račune, karte pića, vinske karte, dnevne menije, kompendijume, korice za sobe, mape za stolove, fascikle za seminare.

Dimenzije i dizajn kada je u pitanju izrada jelovnika, karte pića, vinska karta, dnevni meni, kompendijum, korica za sobe, mapa za stolove i fascikla za seminare Vi birate.
Izrada jelovnika se radi sa nekoliko vrsta poveza koje Vi birate:
Povez gumicom, ukrasnim trakama ili kanapom;
Povez šrafovima
Povez nitnama

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge. Naše stručno i ljubazno osoblje uvek Vam stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda.

Telefoni : 063 / 867 32 68 | 064 / 222 47 33
Aleksandra Dubčeka 38, Zemun, Beograd

KONTAKT

Ukazali su nam svoje poverenje:

Najveći domaći i svetski hoteli, restorani, kafići, picerije, vinarije i ostali ugostiteljski objekti su kod nas izradili jelovnike, vinske karte, menije i karte pića.