Korice za sobe

Korice za sobe mogu biti izrađene i dizajnirane od različitih materijala i dimenzija po želji klijenta. Logo objekta može biti odštampan različitom vrstom štampe ( sito štampa, foliotisak, suvi žig, digitalna štampa ).

Dizajn korica za sobe može biti usklađen sa enterijerom objekta tj. soba. Korice mogu sadržati više džepova ( npr. na prednjoj ili zadnjoj strani ), različit mehanizam ili povez u zavisnosti šta će sve sadržati.

Svaki hotel obraća pažnju na detalje koji boravak gosta čine dovoljno ugodnim da poželi prilikom svakog dolaska u to mesto da boravi baš u tom hotelu. U tom pravcu korice za sobe, prvo sa čim će se gost susresti moraju biti ambasador dobrodošlice i ugodnog hotelskog ambijenta.

Korice za sobe prate izbor materijala i dizajna koji su korišćeni prilikom izrade korica jelovnika, korica za račune, vinskih karti

Logo hotela je neizbežan element prilikom izrade korice za sobe jer on svojim prisustvom govori mnogo. Logoi mogu biti odštampani različitom vrstom štampe (sito štampa, foliotisak, suvi žig, digitalna štampa ).

Više od 20 godina uspešno izrađujemo jelovnike, korice za račune, karte pića, vinske karte, dnevne menije, kompendijume, korice za sobe, mape za stolove, fascikle za seminare.

Dimenzije i dizajn kada je u pitanju izrada jelovnika, karte pića, vinska karta, dnevni meni, kompendijum, korica za sobe, mapa za stolove i fascikla za seminare Vi birate.
Izrada jelovnika se radi sa nekoliko vrsta poveza koje Vi birate:
Povez gumicom, ukrasnim trakama ili kanapom;
Povez šrafovima
Povez nitnama

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge. Naše stručno i ljubazno osoblje uvek Vam stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda.

Telefoni : 063 / 867 32 68 | 064 / 222 47 33
Aleksandra Dubčeka 38, Zemun, Beograd

KONTAKT

Ukazali su nam svoje poverenje:

Najveći domaći i svetski hoteli, restorani, kafići, picerije, vinarije i ostali ugostiteljski objekti su kod nas izradili jelovnike, vinske karte, menije i karte pića.

Note: Carousel will only load on frontend.