Mape za stolove

Osim korica za sobe, kompendijuma, korica za jelovnike, dnevnih menija, karti pića, korica za račune izrađujemo i mape za stolove. Kako za stolove u kancelarijama osoblja, tako i za konferencijske sale.

Svakom klijentu u okviru naše ponude dostupne su, pored korica za jelovnike, korica za račune, vinskih karata, kompendijuma, korica za sobe, i mape za stolove. Mapa za stolove se izrađuje za upotrebu u kancelarijama klijenta, kao i za konferencijske sale.

Mapa za stolove može biti odličan poklon u svetu poslovnih ljudi. Izbor materijala, dizajna, dimenzija.. je na klijentu. Mape za stolove mogu se izrađivati samostalno ili u kombinaciji sa ramom, rokovnikom.

Više od 20 godina uspešno izrađujemo jelovnike, korice za račune, karte pića, vinske karte, dnevne menije, kompendijume, korice za sobe, mape za stolove, fascikle za seminare.

Dimenzije i dizajn kada je u pitanju izrada jelovnika, karte pića, vinska karta, dnevni meni, kompendijum, korica za sobe, mapa za stolove i fascikla za seminare Vi birate.
Izrada jelovnika se radi sa nekoliko vrsta poveza koje Vi birate:
Povez gumicom, ukrasnim trakama ili kanapom;
Povez šrafovima
Povez nitnama

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge. Naše stručno i ljubazno osoblje uvek Vam stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda.

Telefoni : 063 / 867 32 68 | 064 / 222 47 33
Aleksandra Dubčeka 38, Zemun, Beograd

KONTAKT

Ukazali su nam svoje poverenje:

Najveći domaći i svetski hoteli, restorani, kafići, picerije, vinarije i ostali ugostiteljski objekti su kod nas izradili jelovnike, vinske karte, menije i karte pića.

Note: Carousel will only load on frontend.