Vinske karte

Izrada korica za vinsku kartu takođe podrazumeva dizajn i dimenzije po zahtevu klijenta.

Obično se izrađuje od iste vrste materijala kao i korice za jelovnike. Na vinskoj karti, logo se u zavisnosti od vrste materijala, može štampati različitim tehnikama štampe ( sito štampa, foliotisak, suvi žig, digitalna štampa ).

Vinska karta može poslužiti kao promotivno sredstvo u cilju obaveštavanja gostiju o promocijama i degustacijama novih vrsta vina

Srbija je poznata po dobrim vinarijama, te nije ni čudo što većina domaćih restorana u okviru svoje ponude imaju posebno izdvojenu ponudu vina. Vinske karte sadrže izbor vina poznatih domaćih ali i stranih vinarija. Ukoliko u ponudi vina restoran nudi ekskluzivna vina on to mora da pokaže prvo izgledom, dizajnom, dimenzijama, štampom vinske karte.

Vinska karta prati u globalu izbor materijala štampe prilikom izrade jelovnika. Na koricama vinske karte najčešće se stavlja logo. Logo se može štampati korišćenjem različitih tehnika kao što su sito štampa, foliotisak, suvi žig, digitalna štampa.

Ukoliko korice vinske karte izgledaju bogato, korišćenjem adekvatnog kvalitetnog materijala i dobrim izborom boje, gost će mnogo brže i lakše da pokloni poverenje i isproba  neko za njega novo vino iz navedene vinske karte.

Ukoliko želite, vinsku kartu možemo izraditi tako da bude predviđeno i mesto za obaveštenja o promocijama i degustacijama novih vrsta vina u vašem restoranu.

Više od 20 godina uspešno izrađujemo jelovnike, korice za račune, karte pića, vinske karte, dnevne menije, kompendijume, korice za sobe, mape za stolove, fascikle za seminare.

Dimenzije i dizajn kada je u pitanju izrada jelovnika, karte pića, vinska karta, dnevni meni, kompendijum, korica za sobe, mapa za stolove i fascikla za seminare Vi birate.
Izrada jelovnika se radi sa nekoliko vrsta poveza koje Vi birate:
Povez gumicom, ukrasnim trakama ili kanapom;
Povez šrafovima
Povez nitnama

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu, upotrebi najsavremenije opreme i visokokvalitetnih materijala, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet usluge. Naše stručno i ljubazno osoblje uvek Vam stoji na usluzi i spremno je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih proizvoda.

Telefoni : 063 / 867 32 68 | 064 / 222 47 33
Aleksandra Dubčeka 38, Zemun, Beograd

KONTAKT

Ukazali su nam svoje poverenje:

Najveći domaći i svetski hoteli, restorani, kafići, picerije, vinarije i ostali ugostiteljski objekti su kod nas izradili jelovnike, vinske karte, menije i karte pića.